Водач с БМВ бе обвинен задочно в лошо паркиране.Според столичанка

...
 Водач с БМВ бе обвинен задочно в лошо паркиране.Според столичанка
Коментари Харесай

Обвиниха водач с БМВ в нагла проява. Виновен ли е? СНИМКИ

 Водач с БМВ бе упрекнат задочно в неприятно паркиране.

Според столичанка индивидът с белия джип всекидневно паркира на " две паркоместа " на буферния паркинг на метростанция " Васил Левски ". Тя твърди, че дейностите на лидера са умишлени. " Човекът си паркира като арабин в пустиня, без грам да му дреме ", разяснява тя.

Дамата дефинира сходно прекъсване като безобразно. Тя споделя и фотоси на джипа, на които се вижда разположението на возилото в паркомястото.

" Безобразно, всекидневно паркиране и съзнателно заемане на две паркоместа на буферен паркинг на метростанция " Васил Левски ". Човекът си паркира като арабин в пустиня, без грам да му дреме ", написа Надежда П.

Ситуацията буди голям брой мнения в мрежата. Някои винят лидера, за който считат, че не мисли за другите. Не липсват  и софиянци, отбелязващи, че няма за какво да се вършат прибързани заключения. За тях индивидът може просто да е нямал избор, а разположението на други коли да са го принудили да паркира по този начин.

Не липсват и шегаджии, които се заиграват със стериотипите за немската марка, и оферират необикновени способи за с правяне с праблема.

Вижте част от мненията на столичани:

" 99% от колата е в мястото на 28-мо място. Автобус мога да паркирам до нея. На 52-ро пък си е напълно в мястото. Който твърди, че му пречи, да не се прави на водач, а да си хвърли някъде книжката и да хваща трамвая ", написа Асен Н.

" Ние не знаем каква е била обстановката, преди да паркира. Възможно е да се е равнил по различен занаятчия ", отбелязва Евелина Ф.

" Настъпил е линията и дори малко е в другото паркомясто. Ако ти се коства ОК това, в случай, че лишава 2 секунди да се изправи - връщай се в джунглата ", твърди Г. Минков.

" Трябва двама да му паркират от двете страни компактно и да си влезе през багажника един път и ще се научи " - сходно нетрадиционно решение предлага столичанин. Къде на смешка, къде съществено.

" БМВ джипа има право да паркира както си желае ", разяснява Стефан В.

" Какво като е настъпил очертанието, до него могат да паркират коли. Или при празен паркинг не можеш да направиш маневра, с цел да паркираш и чакаш да се освободи място ", счита Виктор Л.



Снимки: Надежда Петкова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР